nieuws

Zes marketingprijzen Multi tijdens ICSC-bijeenkomst

Geen categorie

Multi heeft zes prijzen gewonnen tijdens de ICSC European Marketing Conference in Berlijn. Er waren onder meer marketingprijzen voor Stadsfeestzaal Antwerpen en Forum Lviv in Oekraïne.

Dat laat Multi weten in een persbericht naar aanleiding van de uitreiking op 9 juni. ‘We zijn trots dat ICSC onze prestaties in winkelcentrummanagement en -marketing heeft erkend middels de awards’, aldus Multi-coo Heino Vink. De winkel(centrum)belegger en -beheerder ontving een Solal Gold Award in de categorie Sales Activation met de campagne Forum fuels up the sales in de Turkse Multi-forums. In de categorie Brand Awareness & Repositioning kreeg Multi een Solal Gold Award voor het Portugese winkelcentrum Almada Forum in Lissabon.

De Solal Silver Award ging naar de openingscampagne van Forum Lviv in de West-Oekraïnse stad Lviv. De Special Distinction Award in de categorie Effective Campaigns werd uitgereikt aan Shopping Stadsfeestzaal in Antwerpen. Verder waren er nog twee Silver Solar Awards voor Forum Bornova in Izmir Turkije en Armezens do Chiado in het Portugese Lissabon.

Reageer op dit artikel