nieuws

Vijftigste lid voor CREME Nederland

Geen categorie

GGZ Noord-Holland Noord is het vijftigste lid dat is toegetreden tot CREME Nederland. De leden van dit eindgebruikersplatform hebben meer dan 25 miljoen vierkante meter Nederlands vastgoed in beheer.

Het aantal leden van CREME is de laatste maand sterk gestegen, aldus de vereniging. CREME staat voor Corporate Real Estate Management Executives. Het platform is betrokken bij de huisvesting en vastgoedstrategie van zijn leden. CREME Nederland is in 2005 opgericht en organiseert vier keer per jaar bijeenkomsten, waarbij de uitdagingen, problemen en wensen van de leden centraal staan.

Op 20 september staat een eerstvolgend bedrijfsbezoek gepland bij ASML in Veldhoven met het thema Van huurkosten naar Total Cost of Ownership. De leden van CREME Nederland hebben gezamenlijk in Nederland. Met 25 miljoen vierkante meter vastgoed in beheer vertegenwoordigen zij een groot gedeelte van de totale vastgoedmarkt in Nederland.

Reageer op dit artikel