nieuws

Vier restaurants in Harnaschpolder

Geen categorie

Sens real estate heeft in samenwerking met Stebru Transformatie een samenwerkingsovereenkomst getekend met Bedrijvenschap HarnaschPolder voor de ontwikkeling van het Foodpark Harnaschpolder.

Gelegen aan de recent doorgetrokken A4 halverwege Den Haag en Rotterdam, richt het Foodpark zich op snelweggebruikers en bewoners van omliggende gemeenten. Dit horecaconcept aan de snelweg wordt gedragen door een gezamenlijke ambitie om in het najaar 2017 vier verschillende restaurants in een parkachtige omgeving op te leveren. De restaurants zijn zorgvuldig geselecteerd om de bezoeker maximale variëteit te kunnen bieden. Het plan wordt voorzien van een groot speelterrein voor kinderen, buitenterrassen en ruime parkeergelegenheid.

Reageer op dit artikel