nieuws

VGM NL verwelkomt 100ste lid

Geen categorie

Axentrix Vastgoedbeheer heeft zich onlangs als 100ste lid bij VGM.NL aangesloten. Tijdens de voorjaarsvergadering van de belangenorganisatie werd René Boerrigter, mede-eigenaar en manager van Axentrix Vastgoedbeheer , feestelijk in de bloemetjes gezet.

VGM NL verwelkomt 100ste lid

VGM NL is de belangenbehartiger voor vastgoed- en VvE-managers in Nederland. Sinds de oprichting in 2009 hebben honderd vastgoed- en VvE management organisaties (met in totaal bijna 3000 medewerkers) zich binnen VGM NL verenigd. Tot de leden behoren zowel grote (internationale) vastgoed- en VvE managementorganisaties als middelgrote en kleine.

Axentrix sluit zich aan bij VGM NL omdat Boerrigter ervaart dat het VGM NL-logo in de markt steeds meer ervaren wordt als een kwaliteitslogo. ‘Aansluiting bij de VvE Geschillencommissie is daar een concreet voorbeeld van. Dat biedt de VvE een extra zekerheid’, aldus  Boerrigter.

Reageer op dit artikel