nieuws

Versnelde ontwikkeling Westpolder Bolwerk Berkel en Rodenrijs

Geen categorie

Amvest en Kavel Vastgoed hebben op de Provada een samenwerkingsovereenkomsten getekend voor de ontwikkeling en realisatie van de deelplannen 5 en 7 van vinex-wijk Westpolder Bolwerk in Berkel en Rodenrijs. Vanwege de huidige gunstige marktomstandigheden is in overleg met de gemeente Lansingerland besloten om twee deelplannen tegelijk in ontwikkeling te nemen.

Zowel deelplan 5 als deelplan 7 omvat circa 400 woningen. De woningen worden gefaseerd ontwikkeld en gerealiseerd. Deelplan 5 en 7 zijn het vierde en vijfde deelplan dat Amvest en Kavel Vastgoed gezamenlijk ontwikkelen. In vervolg op deze 800 woningen heeft de combinatie Amvest-Kavel Vastgoed nog een ontwikkelings- en realisatieopgave van 600 woningen in Westpolder Bolwerk.

In 2003 sloten de gemeente Lansingerland, Amvest en Kavel Vastgoed een samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling en realisatie van Westpolder Bolwerk. Het totale plan voorziet in de bouw van 3.000 koop- en huurwoningen en de invulling van het openbare gebied binnen de grote ontsluitingswegen.

 

 

Reageer op dit artikel