nieuws

Uitbreiding team BNP Paribas RE

Geen categorie

Vanwege de uitbreiding van haar opdrachtportefeuilles in Nederland heeft BNP Paribas Real Estate haar teams de afgelopen maanden fors uitgebreid.

Binnen de business line Consulting zijn Herman Nienhuis (per 1 februari) en Jelle de Boer (per 1 april) gestart. Nienhuis heeft ruime ervaring als vastgoedtaxateur en heeft het gespecialiseerde team van Financial Advisory versterkt;  De Boer was werkzaam als adviseur bij een internationaal vastgoedkantoor en is bij BNP Paribas Real Estate als asset manager aangenomen.
Ten behoeve van de business line Investments zijn Joost Merkx (per 4 februari) en Maurits van Schie (per 1 juni) aangesteld. Merkx sloot zich aan bij het team van Logan Smith en Anita Simaza om de grote vraag binnen de logistieke markt verder te kunnen bedienen. Van Schie was werkzaam als adviseur capital markets bij een internationale vastgoedadviseur.
Per het eerste kwartaal is Annemarie Weening bij de business line Property Management gestart als servicedesk operator. Daarnaast zullen Jenny van den Hout (per 15 juni) als property controller en Shankar Manniesing (per 20 juni) als technical property manager dezelfde business line versterken.
Tot slot is Jolanda Looman per 1 april jongstleden gestart binnen het team van BNP Paribas Real Estate. Looman is werkzaam als backofficer ten behoeve van de directie. Daarnaast richt zij zich op het uitbouwen van de corporate social responsibility (MVO) van BNP Paribas Real Estate in Nederland.
BNP Paribas Real Estate beschikt inmiddels over een team van circa 60 werknemers.
Momenteel heeft BNP Paribas Real Estate nog twee stageplaatsen vacant op haar kantoor in Amsterdam; voor die van een juridisch stagiair en een stagiair CRES.

Reageer op dit artikel