nieuws

Tweede vestiging Student Hotel in Italië

Geen categorie

The Student Hotel heeft het voormalige telecomgebouw in Bologna, Italië, gekocht. The Student Hotel heeft al een vestiging in Florence.

Op dit moment heeft het gebouw een totale oppervlakte van 11.200 m² en een tweelaagse ondergrondse parkeergarage. De afgelopen jaren is al flink gedebatteerd over de toekomst van het leegstaande kantoorgebouw. The Student Hotel maakt het gebouw weer publiekelijk toegankelijk, met nieuwe ontmoetingsplekken voor stadsbewoners, studenten, ondernemers en gasten. Het wordt de plek bij uitstek om te verblijven, studeren, werken en ontspannen. De binnenplaats wordt een open ruimte, omgeven door een café, een restaurant, flexwerkplekken en andere, hedendaagse faciliteiten. De opening is voorzien in 2018.

De vestiging in Bologna wordt de twaalfde vestiging van de Nederlandse groep. The Student Hotel, dat momenteel meer dan 3.000 kamers beheert in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Barcelona en Parijs, opent binnenkort haar deuren in Eindhoven en Florence en wil in 2020 over 15.000 kamers beschikken. Hiertoe staan vergelijkbare aankopen in Italië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en het Verenigd Koninkrijk gepland.  

Reageer op dit artikel