nieuws

Tweede HNK-vestiging in Rotterdam

Geen categorie

NSI heeft op 29 juni zijn tweede vestiging in Rotterdam, en daarmee de twaalfde HNK-vestiging in Nederland, officieel geopend.

De nachtburgemeester van Rotterdam, Jules Deelder, heeft deze opening op karakteristieke wijze verricht.  HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt.

HNK Rotterdam Westblaak ligt midden in het centrum van Rotterdam. Totaal biedt deze vestiging 8.500 m2 kantoorruimte, waarvan 50 procent  verhuurd is. Kenmerkend binnen het HNK-concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte op de begane grond is ingericht als ontmoetingsplek met ruim 50 werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en het HNK Grand Cafe. Tevens bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten. De volledig ingerichte kantoorruimtes ‘managed offices’ bevinden zich op de zevende etage. Op de andere etages worden de kantoorruimtes op maat verhuurd.

Reageer op dit artikel