nieuws

Ten Brinke Groep bouwt definitief 480 studentenwoningen in Den Haag

Geen categorie

Ten Brinke Groep tekent op 9 juni 2016 de overeenkomst met de gemeente Den Haag voor de bouw van 480 studentenwoningen en 140 starterswoningen.

Tonny Gerritsen maakte dit bekend tijdens het Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws op de beurs Provada 2016. De locatie Vijverhof ligt vlakbij  treinstation Hollands Spoor direct naast de Haagse Hogeschool. ‘Vorig jaar tekenden wij al de koopoptie overeenkomst en nu wordt het allemaal definitief met een grond uitgifte overeenkomst zodat we snel met de bouw kunnen starten. Hopelijk nog dit jaar, ‘ zegt Tonny Gerritsen, directeur van Ten Brinke Groep.

Duwo neemt de exploitatie van een groot deel van het plan voor haar rekening.Ten Brinke Groep werkt samen in dit project met Plegt-Vos Bouwgroep. Het project beslaat drie woongebouwen van ongeveer 15.000 m2 BVO en ongeveer 400 studentenwoningen. De overige twee woongebouwen, bestaan uit 6.500 m2 en 3.500 m2 beschikbaar vloeroppervlak. 

 

Reageer op dit artikel