nieuws

Start bouw 50 watervilla’s Friese Meren

Geen categorie

Kontour Vastgoed (onderdeel van VolkerWessels) begint met de bouw van 50 watervilla’s. Het project Watervilla’s Friese Meren ligt aan het Tjeukemeer in Friesland.

Start bouw 50 watervilla’s Friese Meren

De start bouw wordt morgen alvast gevierd, de werkzaamheden beginnen in augustus. Bijna alle villa’s van de eerste fase zijn inmiddels verkocht, de verwachting is dat de eerste kopers nog vóór de zomer van 2017 hun woning in kunnen.  

Er zijn vier verschillende type villa’s met een variatie qua afmeting en indeling. Elke villa is voorzien van een complete keuken, meerdere luxe badkamers en een volledig aangelegde tuin met vlonderterras. Elke villa heeft een vlondersteiger met aanlegmogelijkheid voor een boot.

Vanuit het Friese Merenproject zijn in de dorpen Delfstrahuizen en Echtenerbrug de oevers, kades, steigers, aanlegvoorzieningen en terrassen aangepakt. . Dit project is onderdeel van het voormalige Friese Merenproject. Vijftien jaar lang werkte de provincie Fryslân met gemeenten en andere partijen aan het aantrekkelijker maken van de watersport in Fryslân. In 2016 en 2017 worden de laatste projecten opgeleverd.  Momenteel zijn de voorbereidingen in volle gang voor de verkoop van fase 2. Naar verwachting start de verkoop hiervan in augustus 2016.

Reageer op dit artikel