nieuws

Rubens Capital asset manager Deutsche Asset Management

Geen categorie

Rubens Capital Partners heeft van Deutsche Bank, namens een aantal van haar private en institutionele fondsen, de asset management opdracht gekregen met betrekking tot de Nederlandse portefeuille van de fondsen.

De portefeuille bestaat momenteel uit zeven kantoorgebouwen gelegen in Amsterdam,  Den Haag, Rotterdam en Leiden. Daarnaast zal Rubens Capital Partners Deutsche AM ondersteunen met de verdere uitbreiding van de portefeuille. EPOC Nederland zal verantwoordelijk blijven voor het property management van de portefeuille.

RCP is een onafhankelijk asset management en investment platform, gevestigd te Amsterdam met ongeveer 1,2 miljard euro assets onder management in de kantoren-, woning- en winkelmarkt.

Reageer op dit artikel