nieuws

Retail Services Colliers breidt uit

Geen categorie

Vincent Dijkstra en Lenneke den Haan zijn toegetreden tot de Retail Services-afdeling van Colliers International.

Vincent Dijkstra is op 1 juni gestart als senior leasing manager bij de afdeling Retail van Colliers International. Dijkstra begon zijn carrière in het commercieel vastgoed bij Meeus bedrijfshuisvesting ( later MVGM) als vastgoedadviseur. Begin 2013 zette hij zijn loopbaan voort bij Bilfinger Real Estate en daarna Renpart Vastgoed.

Vorige maand is Lenneke den Haan gestart op de afdeling Retail als assistant leasing manager. Na negen jaar als coördinator op de afdeling Capital Markets te hebben gewerkt heeft zij de interne overstap naar de afdeling Retail gemaakt. Etienne van Unen, directeur Retail Colliers International: ‘Wij zijn erg blij met de komst van Vincent en Lenneke. Hiermee hebben wij onze wens om de retail-afdeling binnen Colliers uit te breiden snel vervuld en zijn wij nog beter in staat om onze dienstverlening in brede zin aan te bieden.’

 

Reageer op dit artikel