nieuws

Provada stevent af op record

Geen categorie

Op de eerste dag telde Provada 2016 6.627 bezoekers. Als de tweede en derde dag net zo druk zijn, is er sprake van een bezoekersrecord, zo laat de organisatie weten. In 2015 kwamen op de startdag 6.180 bezoekers.

De eerste dag van vastgoedbeurs Provada 2016 werd gekenmerkt door een grote bedrijvigheid, zowel bij de ruim 125 stands (ook een record) als de omlijstende bijeenkomsten. Het jaarthema The next step had duidelijk ingang gevonden bij standhouders, want vrijwel alle lezingen, presentaties en workshops kenden een link met nieuwe uitdagingen in de vastgoedbranche. 

Ook druk is het nieuwe Provada Future centrum. Dit is een futuristische plek voor met name startups en grownups om hun idee, techniek of
nieuwe businessmodel te demonstreren.Het gaat hier over het toepassen van nieuwe technologieën zoals robotica, virtual reality, augmented reality, big data, 3D-printen, Internet of Things, slimme software, drones en circulaire economie.

 Provada-oprichter Flip Kerkhoven is blij, maar ook niet echt verbaasd door het succes. ‘Er is meer optimisme in de markt dan een paar jaar geleden. Het herstel is vooral op de woningmarkt zichtbaar, maar in de hele sector hebben we de wind niet meer tegen. Maar we moeten alert zijn op veranderingen in de markt en daarop inspringen. We kunnen niet meer achterover leunen.’

Reageer op dit artikel