nieuws

Prijzenslag voor TKP Investments

Geen categorie

Binnen een maand tijd is TKP Investments drie keer in de prijzen gevallen. Het Aegon-dochterbedrijf, gevestigd in Groningen, beheert een vermogen van 24 miljard euro.

TKP is een 100-procent dochteronderneming van Aegon Asset Management dat wereldwijd 350 miljard euro beheert. Niet alleen won TKP Investments de Business Succes Award, ook ontving TKP Investments de award voor Best Risk Management Advisory team in the Netherlands en de Alternative Peer-to-Peer Benelux Award 2016 voor Best Alternatives Investment Team 2016.

De Nationale Business Succes Award wordt jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland door het Nationale Business Succes Award Instituut. TKP Investments is uitgeroepen tot branchewinnaar in de categorie pensioenvermogensadvies. Voor zijn vooruitstrevende aanpak ontving TKP Investments van de internationale jury van Capital Finance International de Best Risk Management Advisory Team Award 2016.

In Noordwijk nam de vermogensbeheerder tot slot de Institutional Investor’s Peer-to-Peer Benelux Award 2016 in de categorie Alternatives Investment Team of the Year in ontvangst. Roelie van Wijk, ceo van TKP Investments: ‘Wij zijn zeer verguld met deze prijzen en zien het als een erkenning voor onze klantgerichte en duurzame aanpak en het werk dat onze teams hiervoor verrichten.’

Reageer op dit artikel