nieuws

Nieuwe medewerkers Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Geen categorie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars – partner in Dynamis – heeft per 1 juni 2016 zijn team uitgebreid met twee medewerkers. Myra van den Maagdenberg RT versterkt als taxateur de taxatieafdeling en Roy Nieuwenhuis treedt in dienst als junior bedrijfsmakelaar.

Van den Maagdenberg (43) heeft jarenlange ervaring met de taxaties van commercieel vastgoed. Ze is als registertaxateur ingeschreven bij het NRVT en heeft bij diverse makelaarskantoren gewerkt als taxateur.

Nieuwenhuis (26) heeft na zijn studie aan de Saxion Hogeschool (Vastgoed & Makelaardij) twee jaar gewerkt bij Zengerink Makelaars als kandidaat-register makelaar/taxateur. Bij Snelder Zijlstra zal hij zich richten op bemiddeling bij bedrijfsonroerend goed.

Reageer op dit artikel