nieuws

Nieuw personeel bij DTZ Zadelhoff

Geen categorie

DTZ Zadelhoff verwelkomt zeven nieuwe collega’s.

Guido de Graaf (1980) is gestart als accountmanager op de afdeling Property Management. Hij heeft de opleidingen vastgoed/makelaardij en bedrijfskunde afgerond en startte zijn loopbaan in 2004 als (junior) accountmanager bij vastgoedfinancier Bouwfonds, SNS Property Finance en later Propertize. Aansluitend werkte hij bij Bilfinger Real Estate.  De laatste maanden was hij actief op het gebied van sales en acquisitie bij Tribes.

Johan Bosman (1980) is gestart als vastgoedadviseur Healthcare. Hij werkte onder andere bij de zorgorganisatie GGNet waar hij zich bezighield met beleids- en projectmatig beheer van de vastgoedportefeuille.

Ward van Hoof (1993) versterkt als commercieel medewerker binnendienst het Capital Markets team. Ward studeerde Management, Economie en Recht (Vastgoed en Makelaardij) aan Fontys Hogescholen. Daarnaast heeft hij International Management & Business gestudeerd aan de Budapest Business School.

Denise Tjepkema (1985) is begonnen als HR-adviseur bij DTZ Zadelhoff. Na haar studie Arbeids- en Organisatie Psychologie heeft ze bij diverse werkgevers gewerkt als recruiter voordat ze aan de slag ging bij Baker & McKenzie als HR-adviseur.

Daarnaast zijn nog drie trainees aangesloten bij het traineeship dat in april jl. is gestart: Shirley van Nederpelt MSc (1992), Eric Verplak (1988) en Roderick Kuitert (1989).

Reageer op dit artikel