nieuws

Nieuw online platform voor makelaars

Geen categorie

Qii heeft een multifunctioneel online verhuurplatform voor makelaars gelanceerd. Hierin kunnen zaken als financieel beheer, technisch beheer, kandidaat screening en het automatisch genereren van een huurovereenkomst met digitale handtekening door een enkele druk op de muisknop worden geregeld.

Qii doet de lancering van dit verhuurplatform in samenwerking met Confia en met software van Yardi systems. Jelle Vreman, founding partner van Qii, geeft aan tijdens de beurs Provada 2016 dat dit platform tot nu toe het enige in zijn soort is en dat het makelaars zo’n veertig procent van hun werktijd kan besparen. ‘We zijn zo’n anderhalf jaar bezig geweest met de ontwikkeling en dat hebben we in samenwerking met de NVM-makelaars gedaan. Door hun feedback weten we dat het makelaars zoveel tijd kan besparen en gemak oplevert omdat al hun taken in het platform zijn ondergebracht. De makelaar gaat pas betalen als hij gebruik maakt van de diensten. Er zijn dus geen start- of abonnementskosten. Als de makelaar bijvoorbeeld met een enkele muisklik aangeeft dat het financieel beheer geregeld moet worden, gaat er bij Confia een virtueel signaal klinken dat financieel beheer is gewenst. Ze hebben dan direct alle relevante gegevens van verhuurder en huurder en kunnen onmiddellijk aan de slag. En bij technisch beheer gaat er bijvoorbeeld weer een belletje rinkelen bij een bedrijf als Multiherstel. Zo geldt dit voor vrijwel alle externe expertises die een makelaar nodig kan hebben bij het regelen van verhuur. Alle verhuurprocessen zijn op deze manier volledig geautomatiseerd.’

Qii lanceert het platform  onder het motto  ‘Disruptive op solide basis’. ‘Dat is precies wat het is: Het platform is een enorme innovatie, maar wel solide en uitermate betrouwbaar,’ aldus een trotse Vreman. ‘Het platform blijft ook in ontwikkeling in samenwerking met de NVM-makelaars.’

Reageer op dit artikel