nieuws

Multi brengt Forum Presov stap dichterbij

Geen categorie

Multi Tsjechië/Slovakije heeft een overeenkomst met Tesco Slowakije gesloten over het toekomstige recht van koop van het Tesco-complex in de binnenstad van het Slowaakse Presov. Multi bezit al een naast gelegen grondstuk.

De locaties worden samengevoegd voor de realisatie van het 31.000 m2 omvattende winkelcentrum Forum Presov. Volgens Multi zal de bouw van het nieuwe winkelcentrum in 2017 beginnen en staat  de opening gepland voor het jaar erop. Forum Presov zal 120 units en andere voorzieningen beslaan, waaronder veel winkels, maar ook horeca en leisure zoals een grote bioscoop. Het centrum krijgt de beschikking  over 500 parkeerplaatsen.

Multi is actief in dertien verschillende landen, het hoofdkantoor staat in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1982 is het bedrijf betrokken geweest bij 180  projecten. Momenteel heeft het bedrijf 130 winkelcentra in beheer, waarvan een aanzienlijk deel eigen bezit is.  

 

Reageer op dit artikel