nieuws

‘Miljarden euro’s waaien aan Nederland voorbij’

Geen categorie

Er is meer geld beschikbaar voor beleggingen in vastgoed dan ooit tevoren. Maar komt het geld dat boven de Nederlandse markt zweeft ook hier terecht? Vier leden van het Vastgoedmarkt Executive Expert-panel zijn pessimistisch. ‘In dit tijdsgewricht wil je grotere stappen zetten.’

‘Miljarden euro’s waaien aan Nederland voorbij’

Het Vastgoedmarkt Executive Expert-panel kwam begin mei 2016 voor het eerst bijeen in HNK Hoofddorp. Aan tafel zaten Jeroen Lokerse (Cushman & Wakefield), Maarten van Duijn (Heijmans), Peter Göbel (ING Real Estate Nederland) en Henk Jagersma (Syntrus Achmea Real Estate & Finance). Het gesprek werd geleid door Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Johannes van Bentum.

> Download hier het volledige verslag van het expert-panel (pdf)

> Of lees het artikel online (alleen voor abonnees)

Het Vastgoedmarkt Executive Expert-panel komt vier keer per jaar bijeen om actuele ontwikkelingen in de vastgoedsector te bespreken en van commentaar te voorzien. Het panel telt uit acht financiers, beleggers, ontwikkelaars en adviseurs, die ieder tweemaal aan tafel zitten. Naast de deelnemers aan deze sessie bestaat het panel van experts in 2016 uit Paul Oremus (CBRE Global Investors), Jaap van Rhijn (Colliers International), Rutger Schuur (ABN Amro) en Roel Vollebregt (BAM). De experts spreken elkaar telkens in HNK Hoofddorp.

Het verslag verschijnt ook in de Vastgoedmarkt Provada Special 2016, die tijdens Provada op 7-9 juni in de Vastgoedmarkt-stand (Hal 9, stand 11) verkrijgbaar is.

Reageer op dit artikel