nieuws

Leidsenhage wordt ‘Mall of the Netherlands’

Geen categorie

Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam gaat na de verbouwing en uitbreiding in 2019 verder onder de naam Mall of the Netherlands.

Leidsenhage wordt ‘Mall of the Netherlands’
Mall of the Netherlands, Leidschendam

Waarom zo’n vertrouwde naam afdanken? ‘De huidige naam Leidsenhage is regionaal zeer bekend, maar een vernieuwing op deze schaal vraagt om een nieuwe naam die landelijk en zelfs internationaal aanspreekt. We trekken immers ook bijzondere winkeliers en internationale retailformules aan. Bovendien is de gekozen naam in lijn met andere grootschalige en bijzondere projecten van onze hand, waaronder de zeer succesvolle Mall of Scandinavia in Stockholm  – meer dan 8 miljoen bezoekers in de eerste zeven maanden na opening – en de Mall of Europe die in Brussel wordt gerealiseerd’, aldus Otto Ambagtsheer, regional managing director Benelux van Unibail-Rodamco, eigenaar en initiatiefnemer van de herontwikkeling.

 

Reageer op dit artikel