nieuws

Karin Koks-Van der Sluijs naar Masterdam

Geen categorie

Adviesbedrijf Masterdam heeft Karin Koks-Van der Sluijs benoemd tot senior advisor. Koks-Van der Sluijs heeft als beleggingsprofessional 25 jaar ervaring in bouw, ontwikkeling, pensioenbeleggingen en internationaal fund management. Zij richt zich op Capital Markets Advisory.

Karin Koks-Van der Sluijs naar Masterdam

Koks is sinds april 2016 commissaris bij het beursgenoteerde vastgoedfonds NSI en sinds september 2015 commissaris bij het Luxemburgse Genesta Nordic Capital Fund Management. Als extern consultant is zij verbonden aan de Accord Group. Van 2005 tot december 2014 werkte zij in verschillende functies bij Aberdeen Asset Management. Daarvoor was zij in dienst bij de institutionele belegger MN.

Masterdam werd in 2015 opgezet door Jeppe de Boer na zijn vertrek bij OVG, waar hij in februari 2012 begon als chief investment officer. Daarvoor was hij head of Real Estate Banking bij Renaissance Capital in Moskou. Eerder werkte hij onder meer als executive director Real Estate Advisory bij Goldman Sachs.

Reageer op dit artikel