nieuws

Jubileumcongres Bouw & Infra Park

Geen categorie

Donderdagmiddag 6 oktober organiseert het Bouw & Infra Park in Harderwijk een jubileumcongres voor beslissers uit de bouw-, infra- en vastgoedsector en aanverwante sectoren. Het congres vindt plaats in het kader van het tienjarig jubileum van de organisatie.

Vier sprekers geven deze middag hun visie op de sector: dagvoorzitter Peter Reijers is partner bij De Bouwer en Partners en heeft een eigen communicatiebureau. Verder spreekt Jan Willem Van der Groep (onder meer bedenker en initiator van de Stroomversnelling en columnist Cobouw). Ook Ellen Borgmeijer (directeur Areaal Advies) staat op het podium. Als laatste spreekt prof. Gilbert DeRycke, futuroloog en hoofd afdelingToekomststudies aan de Universiteit van Leuven.

Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. Het uitgestrekte terrein ligt direct aan de A28 en aan de rand van het bos.

Reageer op dit artikel