nieuws

Jafaned koopt twee kantoorgebouwen in Capelle

Geen categorie

Op het kantorenpark Rivium te Capelle aan den IJssel, gelegen aan de A16, grenzend aan Rotterdam, heeft Jafaned twee leegstaande kantoorgebouwen gekocht aan Rivium 1ste straat 17-35.

De totale oppervlakte is 5.084 m2, alsmede 95 parkeerplaatsen van aik Immobilien-Investmentgesellschaft. De koopprijs bedraagt 2.250.000 euro (Kadaster). Jafaned was al eigenaar van 8.000 m2 en circa 200 parkeerplaatsen op het Rivium met als grootste huurder de Vanad Group, een snelgroeiend en internationaal opererend familiebedrijf, actief op het snijvlak van informatie en communicatie.

De uitbreiding heeft als doelstelling het gebied te ontwikkelen tot een hoogwaardige ICT Campus. Rob Swart Bedrijfshuisvesting uit Zoetermeer adviseerde bij deze transactie de koper en De Mik Bedrijfshuisvesting trad op als adviseur van de verkoper

Reageer op dit artikel