nieuws

Eerste Trendrapport voor Jan Peter Balkenende

Geen categorie

Het eerste exemplaar van het Vastgoedmarkt Trendrapport over Rotterdam wordt 7 juni omstreeks 10.30 uur overhandigd aan voormalig minister-president Jan Peter Balkenende. De overhandiging vindt plaats in de Centrale Hal bovenaan de roltrappen aansluitend op de opening van Provada 2016.

Het eerste Vastgoedmarkt Trendrapport biedt vastgoedprofessionals een momentopname van de markt voor commercieel vastgoed in Rotterdam, met de focus op kantoren en bedrijfsruimten. De onafhankelijke conclusies worden getrokken op basis van transactiegegevens uit de database van Vastgoedmarkt Research.

Vastgoedmarkt geeft dinsdag 7 juni in tijdens Provada (hal 9, stand 11) vanaf 16.40 uur een zogeheten sneak preview van het eerste Vastgoedmarkt Trendrapport met als onderwerp de Rotterdamse markt voor commercieel vastgoed. 

Vanaf juni 2016 brengt Vastgoedmarkt maandelijks een nieuw Trendrapport uit over één van de vier grote steden en de Brabantse stedenrij. Deze vijf regio’s komen elk half jaar aan de beurt. Twee keer per jaar wordt het Trendrapport gewijd aan een deelmarkt als die voor studentenwoningen, zorgvastgoed of woningportefeuilles.

Het Trendrapport is een digitale uitgave (pdf) en is prettig leesbaar op verschillende devices. Het rapport is verkrijgbaar in het Nederlands en Engels. Het Trendrapport kost 200 euro, abonnees van Vastgoedmarkt krijgen 50 euro korting. Meld u nu aan voor een gratis samenvatting, die vanaf 7 juni beschikbaar komt.

Reageer op dit artikel