nieuws

Eén loket voor huisvestingsvraagstukken in Tilburg

Geen categorie

Ondernemers die niet meer op de juiste plek zitten met hun bedrijf, waarvan het pand te klein of juist te groot wordt, of zelfs al een idee hebben voor een nieuwe invulling van het bedrijfspand, kunnen vanaf vandaag terecht bij Fons. ‘Hij’ adviseert, brengt ondernemers indien nodig in contact met andere partijen én financiert.

Eén loket voor huisvestingsvraagstukken in Tilburg

Fons (voorheen Lokaal Herstructurerings Fonds Tilburg) is een samenwerkingsverband tussen Gemeente Tilburg en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). Fons helpt ondernemers bij optimale huisvestingsoplossingen op Tilburgse bedrijventerreinen. Dat doet Fons niet alleen voor, maar bovenal samen met de ondernemer. Fons begrijpt waar ondernemers tegenaan lopen, als het om huisvesting gaat. En Fons weet hoe je dat oplost.

Projectontwikkelaars en beleggers Fons is er voor ondernemers. Maar ook voor anderen die zich met de huisvesting van bedrijven bezighouden, zoals projectontwikkelaars en beleggers. Voor alle partijen die een beroep willen doen op een team van ervaren sparringpartners op het gebied van planontwikkeling, financiën en contractvorming. Specialisten uit alle disciplines die nodig zijn om ervoor te zorgen dat ondernemers vooruit kunnen. Serge Hoppenbrouwers (BOM) is vanuit Fons het eerste aanspreekpunt voor de ondernemer. ‘Een ondernemer écht verder helpen, daar gaat het om’, stelt Hoppenbrouwers.

Meer info: www.fonstilburg.nl

Reageer op dit artikel