nieuws

Drie benoemingen bij woningfonds CBRE GI

Geen categorie

Paul Oremus is bij CBRE Global Investors aangesteld als fund manager van het Dutch Residential Fund (DRES), in aanvulling op zijn functie als country manager Netherlands.

Hij was op interim-basis sinds september actief voor het fonds. Oremus werkt sinds november 2011 bij de vermogensbeheerder, aanvankelijk als financieel directeur.

Ronald Gordijn is benoemd tot fund Chief Financial Officer van DRES. Hij werkt al sinds 2003 voor CBRE GI en de rechtsvoorganger ervan. Daarnaast is Loes Driessen aangesteld als head of Asset Management van het woningfonds. Ze is verantwoordelijk voor het management en de technische operaties van de portfolio. Driessen werkt sinds 2006 voor de onderneming.

Pieter Hendrikse, EMEA CEO bij CBRE Global Investors, zegt dat de benoemingen bijdragen aan de toekomstige groei van het woningfonds. De waarde van de woningportefeuille bedraagt nu ongeveer 1,1 miljard euro. 

Reageer op dit artikel