nieuws

Develop by Data gelanceerd

Geen categorie

BatteryBattery, DACCLE en Smidswater zijn samen een nieuwe onderneming gestart: Develop by Data. Vandaag, tijdens de Provada-beurs in de RAI Amsterdam, is het bedrijf gelanceerd.

Dat melden de betrokken partijen. Develop by Data is een nieuw bedrijf met een innovatieve aanpak voor vastgoedontwikkeling. Traditioneel starten veel vastgoedprojecten deels op basis van intuïtie. Harde onderzoeksdata ontbreken vaak. Develop by Data kiest voor een andere aanpak: datagestuurde begeleiding van vastgoedontwikkeling.

In de researchmodule combineert het bedrijf diverse relevante databases, aldus het nieuwe bedrijf.  Het resultaat is een betrouwbare selectie van de doelgroep. In deze fase krijgt de opdrachtgever zicht op het werkelijke potentieel van het project en randvoorwaarden voor succes. Hierna volgt een zwaarwegend go/no-go-moment. In de communicatiemodule wordt het marketingconcept ontwikkeld en start de dialoog over het project met mogelijke kopers in de eigen community. Ten slotte staat in de salesmodule direct marketing centraal en vindt de daadwerkelijk verkoop van het project plaats.

Het managementteam bestaat uit Vic Sol (directeur), Tijs van den Nieuwendijk (hoofd online marketing) en Remy van Lieshout (hoofd research).

Reageer op dit artikel