nieuws

Creatieve bedrijven in LabCenter Lelystad

Geen categorie

Op Lelystad Airport Businesspark (LAB) wordt in het deelgebied Flight District tegenover de toekomstige terminal van Amsterdam-Lelystad Airport een dynamische plek ontwikkeld, LabCenter geheten, waar innovatie en duurzaamheid centraal staan en waar ondernemers ruimte krijgen om te kunnen ondernemen.

Innovatieve bedrijven worden hier gezamenlijk gehuisvest met veel collectieve voorzieningen en een hoog serviceniveau. LabCenter wordt een bruisende plek om samen te werken en kennis te delen met andere bedrijven. 

LabCenter is een planonderdeel van Lelystad Airport Businesspark. LAB ligt op het kruispunt van de A6 en de N302 en dus zeer centraal gelegen in Nederland. LabCenter heeft een optimale ligging tegenover de terminal van Amsterdam-Lelystad Airport en ligt op een centrale plek in het deelgebied Flight District.

In LabCenter leren bedrijven elkaar kennen, werken ze samen en delen ze kennis en kunnen zelfs partners in innovatie treffen, alles met behoudt van hun eigen identiteit. Bovendien wordt gezamenlijk gebruikgemaakt van faciliteiten. Te denken valt aan flexplekken, vergaderzalen en eetgelegenheden. Met een speciaal ontwikkelde app kunnen bijvoorbeeld de werkplekken en andere diensten worden gereserveerd.

Voor dit project werd op 7 juni tijdens de Provada een overeenkomst getekend tussen ontwikkelaar HD Groep en Lelystad Airport Businesspark.

 

 

Reageer op dit artikel