nieuws

Breeam-NL Outstanding voor winkelcentrum Heuvel

Geen categorie

De ambitie van CBRE Global Investors, om met Heuvel Eindhoven het meest duurzame, herontwikkelde winkelcentrum van Nederland neer te zetten, heeft haar vruchten afgeworpen.

Samen met zusterorganisatie CBRE – verantwoordelijk voor het winkelcentrummanagement – is duurzaamheid een integraal onderdeel geweest van alle keuzes die tijdens de herontwikkeling en voor de exploitatie zijn gemaakt. Dit heeft geresulteerd in een Breeam-NL In-Use Excellent score voor het onderdeel ‘Asset’ en een Outstanding score op het onderdeel ‘Beheer’. De score van 90,82 procent is de hoogst behaalde score ooit op het onderdeel ‘Beheer’ in Nederland, een unicum voor een winkelcentrum dat al 25 jaar bestaat. De DGBC heeft het certificaat tijdens de vastgoedbeurs Provada aan het projectteam van CBRE en CBRE Global Investors uitgereikt.

Reageer op dit artikel