nieuws

Bouwinvest presenteert vernieuwd WTC The Hague

Geen categorie

Het vernieuwde World Trade Center The Hague van Bouwinvest is 16 juni heropend door de Haagse wethouder Karsten Klein. Onder andere de voormalige entreehal is getransformeerd tot multifunctionele congreszaal die ruimte biedt aan 500 personen.

Bouwinvest presenteert vernieuwd WTC The Hague

‘Deze heropening symboliseert de groei en ontwikkeling van het WTC The Hague naar een levendige hub voor internationaal zakendoen in het Beatrixkwartier en Den Haag, aldus Klein. De opvallendste verandering is de verplaatsing van de hoofdentree naar de Prinses Beatrixlaan. Deze komt nu uit op een markante lobby waar zich een 21-meter lange roltrap, Shoku Noodle Bar, bar-brasserie Mondano, Njoy Fitness, een AH To Go en Coffeecompany bevinden.

De ‘metamorfose’ was volgens de wethouder nodig om verder te kunnen groeien en ook de komende jaren een significante bijdrage aan de Haagse economie te kunnen leveren. ‘De gemeente Den Haag investeert in dit WTC omdat het symbool staat voor samenwerken en zakendoen in de stad. Vanwege de diversiteit aan huurders en toonaangevende events fungeert het WTC The Hague als vliegwiel; voor ondernemers uit binnen- en buitenland is het dé plek om te ontmoeten, werken en verbinden.’

Bas Jochims, hoofd Asset Management Kantoren bij Bouwinvest: ‘Met deze metamorfose voldoet het gebouw weer helemaal aan de toekomstvisie van het Office Fund van Bouwinvest. Daarbij kijken we naar gebouwen met meerdere huurders die een mix van functies bieden. Met de vernieuwingen hebben we dit in het WTC The Hague nu echt bereikt.’

Behalve de ‘Grand Reopening’ was er in juni onder andere een borrel voor expats, een ambassadeurslunch en een congres voor het MKB in Den Haag. De komende tijd zullen nog een CEO & Startup Lunch en een News College van Haagsch College plaatsvinden. 

Reageer op dit artikel