nieuws

Bouwfonds IM benoemt twee nieuwe bestuurders

Geen categorie

Rudolf Thomeer en Marnix Boessenkool zijn benoemd in de management board van Bouwfonds Investment Management. Samen met ceo Jaap Gillis vormen zij de nieuwe management board.

Het management van Bouwfonds IM Germany is ongewijzigd en blijft in handen van Martin Eberhardt.  

Thomeer heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector op het gebied van zakelijk bankieren, commercieel vastgoed, kredietrisicobeheer en assetmanagement. Voordat hij naar Bouwfonds IM kwam heeft hij een groot aantal functies vervuld bij ING, waaronder managing director Credit Restructuring in Oekraïne, head of International Business Clients en ceo van ING Bank Hypoteczny in Polen. Voor de statutaire benoeming van Rudolf Thomeer is goedkeuring verleend door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Thomeer heeft in 1993 zijn master Economie behaald aan de Katholieke Universiteit Leuven. Hij werkt sinds 2015 bij Bouwfonds IM.

Boessenkool heeft als allround financieel bestuurder en professional meer dan 28 jaar ervaring op het gebied van bankieren, financieren, strategie, business- en bedrijfsontwikkeling, belastingen en risicobeheer. Hij is accountant en heeft voor verschillende binnen- en buitenlandse bedrijven in de financiële dienstverlening en de vastgoedsector gewerkt, onder meer bij Insinger de Beaufort, als oprichter en directeur van STFA Strategy & Financial Advice, bij PWC accountants en BDO. Voor zijn functie en verantwoordelijkheden in het bestuur van Bouwfonds IM heeft Boessenkool de goedkeuring van de AFM ontvangen.

Reageer op dit artikel