nieuws

Bestuurder Propertize naar NIBC

Geen categorie

De raad van commissarissen van NIBC heeft Reinout van Riel (46) voorgedragen als chief risk officer en lid van de managing board van NIBC.

Hij was chief portfolio officer en lid van de raad van bestuur van vastgoedfinancier Propertize sinds juli 2013. Als chief portfolio officer, was hij bij de in staat van afbouw verkerende vastgoedbank verantwoordelijk voor alle bedrijfsmiddelen die vallen onder de afdelingen Loan Management, Restructuring & Recovery, Asset Management en Contract & Business Support. Voor zijn tijd bij Propertize, vervulde hij verschillende nationale en internationale functies bij ABN Amro en Royal Bank of Scotland. De raad van commissarissen van NIBC wil Reinout van Riel benoemen tot risicodirecteur.

Zijn overstap moet nog wel worden goedgekeurd door toezichthouder De Nederlandsche Bank (DNB). De ondernemingsraad van NIBC heeft al groen licht gegeven. 

Reageer op dit artikel