nieuws

BAM-dochter bouwt in Turnhout

Geen categorie

Interbuild – werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep, actief in Vlaanderen en Brussel voor utiliteitsbouw- en appartementenprojecten – heeft de opdracht verworven voor de bouw van de tweede fase van het stadsontwikkelingproject Turnova in Turnhout. De opdrachtsom bedraagt 40 miljoen.

Turnova is gelegen in het centrum van Turnhout, vlakbij de Grote Markt. In opdracht van Armada projectontwikkeling (onderdeel van Heeren Group) verrijst hier een ondergrondse parkeergarage voor 400 openbare en 250 private parkeerplaatsen, een winkelstrip van 15.000 m2 en een 72 meter hoge woontoren met 49 appartementen met bovenin een restaurant. De publieke ruimte in Turnova is autovrij, kindvriendelijk en drempelvrij. De werkzaamheden starten op 1 augustus 2016 en duren 26 maanden. 

Reageer op dit artikel