nieuws

Balkenende: ‘Alle grote projecten beginnen met data-analyse’

Geen categorie

‘Alle grote projecten beginnen met een gedegen analyse van cijfermateriaal.’ Dat zei oud-premier Jan Peter Balkenende bij het in ontvangst nemen van het eerste Vastgoedmarkt Trendrapport.

Balkenende: ‘Alle grote projecten beginnen met data-analyse’

De overhandiging van het Vastgoedmarkt Trendrapport gebeurde direct na de opening van Provada, op 7 juni in de RAI in Amsterdam. De oud-premier toonde zich tevreden met de keuze van de redactie voor Rotterdam als onderwerp van het Vastgoedmarkt Trendrapport. Niet alleen omdat hij inwoner van de regio is – ‘ik woon weliswaar in Capelle aan den IJssel, maar voel mij Rotterdammer.’ Maar ook vanwege de impuls die de stad heeft gekregen door de bouw van het nieuwe centraal station en de Markthal. ‘Juist dan is goede informatie belangrijk.’ 

Vanaf juni 2016 brengt Vastgoedmarkt maandelijks een nieuw Trendrapport uit over één van de vier grote steden en de Brabantse stedenrij. Deze vijf regio’s komen elk half jaar aan de beurt. Twee keer per jaar wordt het Trendrapport gewijd aan een deelmarkt als die voor studentenwoningen, zorgvastgoed of woningportefeuilles.

Het Trendrapport is een digitale uitgave (pdf) en is prettig leesbaar op verschillende devices. Het rapport is verkrijgbaar in het Nederlands en Engels. Het Trendrapport kost 200 euro, abonnees van Vastgoedmarkt krijgen 50 euro korting. Meld u nu aan voor een gratis samenvatting.

Reageer op dit artikel