nieuws

Ad Hoc VipVaart groot succes

Geen categorie

Traditiegetrouw vond op woensdag 8 juni 2016 de Ad Hoc VipVaart plaats. Tijdens de vaart kwam een groep van tientallen genodigden, bestaande uit prominente partijen in de vastgoedwereld, samen om met elkaar van gedachten te wisselen en kennis te delen over de trends in de vastgoedbranche.

‘Het was een inspirerende middag op het water. Interessant om met andere grote partijen in de markt op een informele wijze in contact te komen en zo tot nieuwe inzichten te komen. Ik heb partijen gesproken die ik normaal niet zou spreken en dat is zeer waardevol’, aldus één van de genodigden tijdens de VipVaart.

Ad Hoc, ruim 25 jaar marktleider in leegstandbeheer, is ook dit jaar volop vertegenwoordigd tijdens de Provada.Claudia Duinisveld, manager corporate accounts Ad Hoc: ‘Er hangt dit jaar een positieve sfeer op de beursvloer. Men is positief over de toekomst van de vastgoedbranche, mede dankzij het huidige economische klimaat en de hernieuwde investeringsbereidheid. Een goed moment dus om samen te komen en te praten over de toekomst van het vastgoed!.’

 

Reageer op dit artikel