nieuws

403 studentenwoningen in Amsterdam Noord

Geen categorie

Bouwinvest heeft namens het Bouwinvest Residential Fund met Noordas (een joint venture van COD, Borghese Real Estate en Verweij Mungra Vastgoed) de koopovereenkomst getekend voor het project Nautique Living voor 403 studentenwoningen van circa 25 m2 en 1.100 m2 algemene ruimten op de NDSM-werf in Amsterdam Noord.

Daarnaast hebben Student Experience, een activiteit van Verweij Mungra Vastgoed, en het Bouwinvest Residential Fund een beheerovereenkomst gesloten voor dit woningcomplex. Ook is tussen het Bouwinvest Residential Fund en Noordas de intentie vastgelegd voor de aan-/verkoop van de resterende circa 70 vrije sector huurappartementen in het complex Nautique Living. Ook is tussen het Bouwinvest Residential Fund en Noordas de intentie vastgelegd voor de aan-/verkoop van de resterende circa 70 vrije sector huurappartementen in het complex Nautique Living.

 


Reageer op dit artikel