nieuws

Twee nieuwe medewerkers Capital Value

Geen categorie

Capital Value heeft per 1 mei zijn team uitgebreid met twee medewerkers. Danny La Rose MSc RT versterkt als taxateur de taxatieafdeling en Clemens van Vuurde MSc treedt in dienst als vastgoedadviseur.

La Rose (33) heeft jarenlange ervaring met de taxaties van wooncomplexen en veel kennis van de waardering van maatschappelijk en zorgvastgoed. Hij is als registertaxateur ingeschreven bij het NRVT en werkte eerder vijf jaar als taxateur bij DTZ Zadelhoff en daarvoor ruim twee jaar als planoloog bij stedenbouwkundig bureau Buro SRO.

Van Vuurde (28) werkte drie jaar bij DTZ Zadelhoff als vastgoedadviseur voor de woningbeleggingsmarkt en was daarvoor werkzaam als investment advisor bij Robeco. Bij Capital Value zal hij verantwoordelijk zijn voor de begeleiding van de aan- en verkoopprocessen van wooncomplexen voor zowel beleggers als corporaties.

Reageer op dit artikel