nieuws

Taxatiecongres op Provada

Geen categorie

DTZ Zadelhoff organiseert in samenwerking met Provada op 8 juni de vierde editie van Het Nationale Taxatiecongres.

Tijdens het congres staat de toekomst van het taxatievak centraal. Welke rol is er weggelegd voor taxateurs in een wereld van big data, algoritmen, Google data mining, the internet of things en artificial intelligence?

Prof. dr. Tom M. Berkhout MRE MRICS (Nyenrode Business Universiteit), dr. ir. Hans Stol (Stol Consult) en Sander Duivestein (spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur, auteur en columnist over de impact van nieuwe technologie) geven tijdens congres hun visie op de toekomst van het taxatievak.

Het programma start om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 14.30 uur. Het congres vindt plaats in zaal E102 van de RAI.

Reageer op dit artikel