nieuws

Sweco benoemt vastgoedprofessionals

Geen categorie

Lilian ter Doest en Philip Bischop zijn als senior consultant in dienst getreden bij Sweco Capital Consultants. Sweco is de nieuwe eigenaar en naamgever van het voormalige Grontmij Capital Consultants.

De twee zijn onder andere verantwoordelijk voor directe en indirecte vastgoedinvesteringen, klantrelaties, acquisitie en ontwikkeling. Ze geven leiding aan diverse projecten, waaronder due-diligencetrajecten en second opinions op strategie- en portefeuillemanagementniveau. Beiden hebben meer dan 20 jaar ervaring in de financiële en vastgoedsector.

Ter Doest werkte voorheen als commercieel directeur bij fondsmanager en vastgoedbeheerder Annexum. Haar belangrijkste expertises zijn zorgvastgoed, duurzaamheid en fondsmanagement. Bischop werkte voorheen bij vermogensbeheerder en pensioenuitvoerder MN als hoofd Portefeuille Management Vastgoed. Zijn belangrijkste expertises zijn asset management, vastgoedwaarderingen, verduurzaming vastgoed en het thema ethiek.

Sweco Capital Consultants (SCCP heeft zich gespecialiseerd in vastgoed- en infrastructuurbeleggingen voor pensioenfondsen en institutionele beleggers. Voor haar klanten voert SCC via dagelijks actief management toezicht op en monitoring van zeventig indirecte vastgoed- en infrastructuurfondsen in Nederland, Europa en Amerika via een eigen database. Het team van SCC bestaat uit twintig vastgoedprofessionals.

Reageer op dit artikel