nieuws

Sustay levert Zwolse woningen op voor ASR

Geen categorie

Sustay heeft de eerste van de dertig eengezinswoningen opgeleverd in de Zwolse nieuwbouwlocatie Stadshagen. ASR Dutch Core Residential Fund neemt deze woningen op in zijn portefeuille.

De huurwoningontwikkelaar heeft de achttien zeer energiezuinige eengezinswoningen 25 april opgeleverd. In totaal gaat het om dertig grondgebonden eengezinswoningen op de nieuwbouwlocatie Stadshagen in Zwolle. Op 2 juni volgt de oplevering van de andere twaalf energiezuinige woningen in de wijk Frankhuis. Schutte Bouw & Ontwikkeling realiseert de woningen.

De wijken Frankhuis en Breecamp zijn onderdeel van nieuwbouwlocatie Stadshagen, ten noordwesten van het centrum van Zwolle. Stadshagen is ruim zestien jaar bewoond. Meer dan 20.000 mensen wonen, werken, winkelen, leren en recreëren in deze wijk. ASR verwacht de dertig woningen in Breecamp en Frankhuis na oplevering te hebben verhuurd.

Reageer op dit artikel