nieuws

Recensenten gezocht voor ’24 hour cities’

Geen categorie

24 Hour Cities: real investment performance, not just promises is een boek van vastgoedeconoom Huhg Kelly. Hierin onderzoekt hij het bewijs voor de claim dat de 24-uursstad ‘beter’ is. ‘Het eerste boek over Amerika’s steden die nooit slapen’, zegt uitgever Routledge.

Na een periode waarin veel grote steden in het slop zaten of zelfs failliet gingen, beleven ze een enorm opmars. Ze werken als een magneet op werkers van elders uit het land en immigranten uit alle inkomensklassen. Kelly achterhaalt de ingrediënten van het succes van grote Amerikaanse steden, en het recept dat ze verbindt. De auteur is clinical professor onroerend goed aan de NYU Schack Institute of Real Estate. 

Vastgoedmarkt mag van de uitgever drie  exemplaren van het boek weggeven in ruil voor een recensie die wij vervolgens publiceren in de nieuwsbrief. Wie interesse heeft kan dat kenbaar maken door een email te sturen naar de redactie

Reageer op dit artikel