nieuws

Provada: Den Haag presenteert model Binckhorst

Geen categorie

De gemeente Den Haag presenteert tijdens de vastgoedbeurs Provada – 7 tot en met 9 juni in de Rai te Amsterdam – een dynamisch 3D-model van bedrijventerrein De Binckhorst.

Het 3D-model wordt dinsdag 7 juni om  16.00 uur gepresenteerd in de stand van Den Haag (stand 22 in hal 11). De Binckhorst transformeert binnenkort van bedrijventerrein naar volwaardige woon-werkwijk, voorspelt de gemeente. Het 3D model visualiseert die omslag. Na een demonstratie kunnen bezoekers zelf aan de slag met deze digitale tool om te kijken hoe hun plannen passen in de omgeving en de pilot omgevingswet. De presentatie wordt gevolgd door een borrel.

Dinsdag 7 juni trapt Den Haag om 11.00 af uur met een lezing van hoogleraar transitiekunde Jan Rotmans. Hij verkent de uitdagingen en de kansen voor de Metropoolregio Rotterdam Den Haag in de wereld van morgen. De metropoolregio bundelt immers meer en meer de krachten in een tijd waarin stedelijke regio’s aan belang winnen. Ook op de Provada is de regio nu gezamenlijk vertegenwoordigd. De lezing wordt gevolgd door een hapje en een drankje.

Op woensdag 8 juni wil de gemeente om 15.00 uur graag met standbezoekers in gesprek over hoe Den Haag er morgen komt uit te zien tijdens een creatieve sessie ‘Ruimte voor de Stad’.

Reageer op dit artikel