nieuws

Profiel Werner van Sprundel

Geen categorie

Werner van Sprundel (27), hoofd Research bij Colliers International, heeft drie masterstudies tegelijk gedaan in drie verschillende disciplines en kan bogen op zowel een ingenieurs-, doctorandus- als meester in de rechten titel. Hij is één van de vijf genomineerden voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016.

Profiel Werner van Sprundel

Hij past big data toe binnen het vastgoed en wordt nu al geraadpleegd door grote instituten zoals De Nederlandsche Bank om zijn visie. Zijn intelligentie en ondernemerslust combineert hij met een plezierige persoonlijkheid, zeggen zijn leidinggevenden. ‘Nieuwe generatie in denken en doen, gecombineerd met oude normen en waarden zorgen er voor dat hij de brug kan slaan tussen generaties.’  

Na zijn studies maakte Van Sprundel een uitstapje richting strategy execution consulting om adviezen te geven voor de meest complexe en uitdagende vraagstukken in allerlei sectoren. Toch lokte de vastgoedsector zo dat hij besloot van zijn hobby – toepassingen van big data in vastgoed – zijn werk te maken. Hij is in september 2015 aangesteld als head of Research bij Colliers International en zet hoog in op innovatie.

Zelf geeft Van Sprundel aan ‘erg creatief’ te zijn en veel plezier te halen uit brainstormsessies. Ook is hij naar eigen zeggen goed in de daadwerkelijke uitwerking middels analyses waar het meer gaat om onderbouwingen door middel van feiten. Deze combinatie is altijd aanwezig geweest in zijn eigen bedrijfje Dartac BV  dat hij heeft opgezet naast zijn studies en dat hij nu aan het verkopen is. Wees gewaarschuwd, want deze ambitieuze jongeman heeft zich tot doel gesteld om de vastgoedmarkt ‘te verstoren met allerlei big data-oplossingen’.

> Breng hier uw stem uit  

Reageer op dit artikel