nieuws

Pro-winkels dicht na mislukte doorstart

Geen categorie

De doorstart van de voormalige Macintosh-formule Pro is toch nog mislukt, omdat de leveranciers zich hebben terugtrokken.

Dat zegt eigenaar Perry Overeem tegen Retailnews.nl. In maart maakten de curatoren bekend dat alle Macintosh-formules waren verkocht. Pro Sports Holding kocht voor 2 miljoen euro de schoenenformule en startte door met 25 van de 31 Pro-winkels. Door leveranciers die onverwacht afhaakten, is de doorstart niet van de grond gekomen, aldus Overeem.

Ze hebben zich om onbekende ‘strategische’ redenen teruggetrokken. Alle Pro-winkels zijn inmiddels gesloten. Pro Sports Holding zegt te spreken met geïnteresseerde partijen over de overname van de merknaam en de oorspronkelijke formule. Van onderhandelingen laat staan een doorstart is geen sprake. 

Reageer op dit artikel