nieuws

Prijs Bouwinvest op IPE RE conferentie

Geen categorie

Bouwinvest heeft de prijs gewonnen van beste regionale investment manager Benelux/Frankrijk tijdens de IPE RE Global Conference & awards 2016.

De conferentie werd dit jaar gehouden in Amsterdam. Volgens de jury heeft de vermogensbeheerder zijn beheerde vastgoedportefeuille ‘excellent gediversifieerd ‘ met bezit in Nederland, Azië en Noord-Amerika. Ook hanteert Bouwinvest heldere doelstellingen met prima inkomsten. Bouwinvest ontving ook een nominatie in de categorie Best Global Real Estate Investor.

‘We zijn enorm blij met het winnen van deze prijs, dit is een uitstekend gezamenlijk resultaat’, aldus Dick van Hal, ceo Bouwinvest REIM. ‘Dit laat zien dat we kunnen innoveren, kansen benutten en waarde kunnen toevoegen aan onze wereldwijde investeringen.’

De IPE Real Estate Global Conference & Awards werd dit jaar voor de twaalfde keer gehouden. Het platform voor institutionele beleggers stelt daarbij de belangrijkste zaken die spelen in de vastgoed-beleggingsbranche aan de orde. De IPE Awards belonen best practises en innovatie in de vastgoedsector.

Reageer op dit artikel