nieuws

Plegt Bouwgroep verkoopt transformatieproject Hengelo

Geen categorie

Plegt Bouwgroep heeft een te transformeren kantoor in Hengelo verkocht aan een particuliere belegger. De bouwer realiseert er zorgwoningen.

Het voormalige kantoor aan Geerdinksweg 185-191 wordt getransformeerd naar achttien zelfstandige woonzorgappartementen en een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. Het object is langjarig verhuurd aan Stichting Wopit en verkocht aan een particuliere belegger. Stichting Wopit heeft als missie het bevorderen van woonmogelijkheden voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en het bevorderen van hun participatie in de maatschappij.

Volgens de woon- en zorgvisie van Wopit moeten deze mensen zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in kleinschalige woonvoorzieningen met een gemeenschappelijke ruimte in een huiselijke sfeer. De verbouw is onlangs gestart. Plegt Bouwgroep verwacht de nieuwe appartementen eind dit jaar op te leveren. Het casco blijft intact, de rest van het gebouw wordt volledig gestript. Boers&Lem bracht deze transactie tot stand namens verkoper Plegt Bouwgroep.

Reageer op dit artikel