nieuws

Patrizia benoemt nieuwe asset manager

Geen categorie

Evelien van der Plaat is benoemd tot senior asset manager bij Patrizia Nederland.

Patrizia benoemt nieuwe asset manager

Van der Plaat (45) is afkomstig van Statenweg Beleggingen en heeft ruim twintig jaar ervaring als asset manager met zowel residentieel als commercieel vastgoed. In deze periode heeft zij meerdere functies vervuld op het gebied van asset management. Ze is haar carrière begonnen bij ING Real Estate Investment Management.

In Nederland beheert Patrizia momenteel ruim 1 miljard euro aan commercieel en residentieel vastgoed. Met meer dan 800 werknemers verdeeld over tien landen beheert Patrizia Immobilien vastgoedactiva ter waarde van bijna 17 miljard euro voor verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, staatsfondsen en spaarbanken.

Reageer op dit artikel