nieuws

Kumpen directeur CBRE België en Luxemburg

Geen categorie

Maxime Kumpen, managing director van CBRE België, draagt vanaf eind mei de volledige verantwoordelijkheid over het beheer en management van CBRE België en Luxemburg.

Kumpen neemt deze taken over van Gaetan Clermont, ceo van CBRE België, Luxemburg en Zwitserland en lid van de raad van bestuur van CBRE Frankrijk en EMEA. Clermont heeft besloten om CBRE te verlaten na zeventien jaar en zich toe te leggen op andere interesses. Onder Clermont zijn leiderschap is het Belgische CBRE-kantoor gegroeid van vijftien tot 130 mensen. De wijziging voltrekt zich eind mei.

Kumpen startte zijn loopbaan bij CBRE in 2005. Hij werd eerder dit jaar benoemd tot managing director van België. Daarvoor stond hij vijf jaar aan het hoofd van de afdeling Capital Markets. Hij wordt zeer gewaardeerd door klanten, en zijn ervaring en marktreputatie maken hem uiterst geschikt om de groei van CBRE in België en Luxemburg verder te zetten, aldus CBRE.

Reageer op dit artikel