nieuws

Hogere omzet en resultaat voor Colliers

Geen categorie

Colliers International heeft in het eerste kwartaal van 2016 een omzet behaald van 376,1 miljoen dollar, een stijging van 12 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal in het voorgaande jaar.

Het gecorrigeerde bedrijfsresultaat (ebitda) bedroeg 22,2 miljoen dollar in deze periode, een stijging van 52 procent vergeleken met vorig jaar. In de EMEA-regio boekte Colliers in het eerste kwartaal van 2016 een omzet van 98,9 miljoen dollar, 21 procent meer vergeleken met de 81,7 miljoen in hetzelfde kwartaal van vorig jaar.

Jay S. Hennick, chairman en chief executive officer van Colliers International Group, stelt dat Colliers in het altijd tragere eerste kwartaal sterke resultaten met een solide groei heeft geleverd. ‘Met onze strikte groeistrategie, onze gerenommeerde reputatie van succes en sterke financiële balans, heeft Colliers International een betere positie dan ooit om in de komende jaren onze wereldwijde activiteiten verder uit te bouwen.’

Reageer op dit artikel