nieuws

Fred Grem erelid NVM

Geen categorie

Vanwege zijn jarenlange speciale en grote inzet is Fred Grem in de NVM voorjaarsledenveradering benoemd tot erelid. Hij komt daarmee in een rijtje van prominente NVM-leden.

Dat meldt NVM. Fred Grem is de oprichter van Adhoc horecamakelaars in 1978 en tot oktober 2008 algemeen directeur van het bedrijf. Vervolgens droeg hij de directietaken over aan de jongere garde binnen het bedrijf. Nu is hij parttime werkzaam als makelaar en op taxatie- en adviesgebied. Hij is beëdigd als makelaar-taxateur in 1977 en als makelaar-taxateur in horecabedrijven in 1982.

Daarnaast is hij het langste lid ooit van de NVM ledenraad als vertegenwoordiger van de vakgroep Business geweest. Ongeveer 25 jaar was hij docent van onder andere NVM-SOM voor waardebepaling van exploitatiegebonden en specifiek gebouwd vastgoed. Tot de opheffing van de bedrijfshuuradviescommissie Rotterdam was hij decennialang lid van de BHAC in Gouda en later in Rotterdam. Hij treedt nu als zeer ervaren deskundige op bij huurprijsgeschillen van horecabedrijfspanden.

Reageer op dit artikel